donderdag 6 september 2018

Druk druk druk...

Het valt niet altijd mee om tussen de drukte door een blog te schrijven. Maar het lukt ons wel de tijd ervoor te vinden, omdat we toch graag onze verhalen willen schrijven.

Een kleine 2 weken terug zijn we met de haakmutsen (en Britt, die hoort er toch ook bij) naar een yoga experience geweest in Apeldoorn. Ik (Sabrina) ben een tijd geleden begonnen met de DISQ workouts (misschien kennen jullie dit van Wendy van Dijk), dat beviel me erg goed en Audrey, Róbin en Britt wilden dit ook wel uitproberen.


Na ontzettend veel lol met het uitproberen, heeft Róbin besloten ook de DISQ te gaan bestellen en daar maken Audrey en Britt ook gebruik van en dat gaat ze erg goed af. 👍🏼

Maar weer terug naar de yoga dag... Onderweg begon het al... Jacq (die volwassen zou zijn denk je) was de aanstichter van een hoop ongein en gegiechel op de achterbank. Net een schoolreisje, heerlijk meiden allemaal onder elkaar 😂

Onderweg een kop koffie bij de Starbucks gehaald, want hier kun je met Róbin in het gezelschap niet voorbijrijden zonder koffie te halen. Eenmaal bij de yoga locatie aangekomen, was het even wachten op Wendy van Dijk en de yoga leraren (Drishtibeats). Handdoeken helemaal achterin op het veld neergelegd en de muziek ging aan, beetje gekkigheid en dansen en toen starten met de yoga. High speed begonnen ze het eerste stuk, waardoor Audrey al snel een flink verrekte spier had opgelopen en niet meer mee kon doen. Maar ach, het zonnetje scheen en we lagen op een grasveld op een handdoek, dus die vermaakte zich wel.
Grotendeels hebben we lekker met de yoga meegedaan en was het een heel gezellig dagje geworden 🧘🏼‍♀️
Op de terugweg leek de achterbank wat ingekakt, maar dat bleek van korte duur. Meezing nummers als: My heart will go on (Britt is gek van Titanic) en Super Feyenoord (allemaal Feyenoorders in de auto) gingen aan en er werd in heel de auto lekker meegegalmd 🎤(behalve Audrey dan).
















Dan komen we bij het haken aan... Ja ja dit doen wij elke dag dus daar kunnen we ook nog wel wat over vertellen. Eindelijk kunnen we zeggen dat wij (Audrey en Sab) getest hebben voor de Constantinopel CAL van Mr. Cey. Deze is nu volop bezig op de facebook groep: Crochet Studio.
Daarnaast hebben we ook alweer nieuwe projecten gemaakt en getest, maar hier kunnen we helaas op dit moment nog niets over zeggen.


Dit was het weer voor nu, voor ons hele gezellige weken en ik hoop dat jullie een beetje hebben kunnen lachen en genieten van deze blog!!

Tot de volgende!!

Liefs Sabrina




Geen opmerkingen:

Een reactie posten