maandag 5 november 2018

KreaDoe 2018

Een hele volle blog dit keer, met alleen maar KreaDoe. Totaal 5 dagen KreaDoe. Hier dag voor dag de beleving van Audrey over deze drukke, maar oh zo gezellige dagen.


DAG 1

Na maanden aftellen vandaag de 1e dag KreaDoe.

Zoals altijd verzamelen we bij Mac Donald, daar een heerlijke bak koffie of cappuccino of espresso en dan de auto in en rijden.
De file viel mee dus we waren redelijk op tijd in Utrecht.
De laatste dingen in de stand in orde maken en de deuren gingen open.

Weer leuke mensen ontmoet, en dan vliegt er een man de stand in met camera, een hyperactieve man die het allemaal reuze interessant vond. Hij vroeg aan Cey: "kan je me leren breien?" Nou dat kon natuurlijk! Terwijl Cey breinaalden ging halen, kwam de vrolijke man naar mij om te vragen wat ik stond te doen. Nou ik sta te haken.. ok en wat is dan het verschil tussen haken en breien, dus ik dat maar even uitgelegd.
Inmiddels had ik die man al herkend want het is Tony sr. de vader van Tony jr. (Expeditie Robinson) en de schoonvader van Maan #tegrappig 
Nou kort samengevat: hij heeft even met Cey zitten breien en de wervelwind was weer vertrokken uit de stand.
Hilarisch 😂!! De dag afgesloten bij de Mac Donald en ieder weer in zijn autootje richting huis.
Zou zeggen slaap lekker en tot morgen 😴



DAG 2

Vandaag dag 2/5.
Het verzamelen liep vandaag anders bij de Mac Donald er had er namelijk 1 vertraging met het OV richting Pijnacker dus Cey en ik zijn samen met een lekkere cappuccino richting Utrecht gereden met een hoop file.

Het was weer een heerlijke drukke dag met allemaal leuke mensen weer, vandaag even tijd gehad om heel snel langs Tessa van Riet te lopen om haar nieuwe knuffeldekens in het echt te bewonderen en haar inmens grote unicorn knuffeldeken te zien #tegaaf allemaal weer.

Aan het einde van de dag dit keer van schoenen gewisseld (top idee van manlief!), helaas mijn veter los en ja als het bukken niet meer zo makkelijk gaat is er de allerliefste Ron die mijn veters wilde strikken 
❤️.
Na een weer geweldig drama om Utrecht uit te komen en lekkere file op de A12, hebben we vandaag de dag met z'n allen afgesloten bij de KFC om vervolgens een ieder richting huisje te gaan om lekker met de beentjes omhoog te gaan zitten of in mijn geval lekker gestrekt in mijn fluffy bedje te duiken .
Tot morgen op naar 3/5.


DAG 3

Kreadoe 3/5
Weer een nieuwe dag verzamelen bij het bekende punt, helaas had de Mac pinstoring. Onze Ruud had contant geld in zijn zak dus hadden we gelukkig een heerlijk bakje cappuccino ☕️.
Vandaag op de heenweg konden we goed doorrijden, dus op het gemak de vakken weer vullen in de stand en we konden van start. 
Weer een hoop drukte, zoveel leuke gesprekken gevoerd met de mensen dat we maar aan de keelsnoepjes zijn gegaan om de keel te smeren.
Vandaag met minder file konden we richting huis, eerst naar het verzamelpunt waar we de dag weer hebben afgesloten met elkaar.

En nu heb ik net een lekker bakje koffie van manlief gekregen op bed, de jongste heeft de was weer aangezet met mijn shirt van de beurs #topgezin die dit mogelijk maken.
Zou zeggen snaveltjes toe en slaap lekker en tot morgen 😘


DAG 4

Kreadoe 4/5
En de 1 na laatste dag begon vanmorgen weer op tijd.
Patrick bracht me weer naar de Mac Donald waar we een stelletje dronken jongens midden op de weg tegen kwamen, erg apart.. Toen we bij de Mac kwamen hoorden we van Cey en Appie al dat zij ze ook al vechtend tegen kwamen, niet veel later kwam de politie dus er was blijkbaar al voor ze gebeld. Later hoorden we toen we de bekende cappuccino haalden dat ze binnen de boel ook al op stelten hadden gezet.

Toen we wilden vertrekken kwam er 1 tot de conclusie dat die de toegangsbandjes in de andere auto had laten liggen dus die kon eerst naar huis en tot overmaat van ramp was er een ernstig ongeluk op de A12 gebeurd dus de start vandaag was op zijn zacht gezegd een beetje chaotisch.. maar ondanks alles waren we op tijd op de beurs. 
Terwijl wij dit beleefden, had Patrick ondertussen de vrachtwagen gehaald met (o)pa de Bruyn, dus die is er ook weer om morgen alles op te halen bij de beurs.
Zo dag 4 die hysterisch druk werd kon van start gaan, gelukkig in de drukte onze bekenden uit België gelukkig nog even kunnen knuffelen en de haakhelden die even gedag kwamen zeggen en een mooi bolletje kwamen uitzoeken voor bij een nieuwe jas.

Een heerlijke dag weer en wat ook super was dat Patrick een bakje met blokjes kaas en mosterd in m'n tas had gedaan, dus dat was rond half 4 echt heerlijk om wat hartigs te kunnen nemen 🧀

Zoals de hele week aan het einde van de dag afsluiten met zijn allen en dit was vandaag super hilarisch, want we werden herkend bij de Mac. Hé jullie waren hier vanmorgen toch ook al...? Eh, ja we zijn hier al heel de week. De man natuurlijk even vragen naar het hoe en wat en na onze bestelling was het: "gaan jullie maar zitten, we komen het brengen". Super service Macdonalds#bleiswijk!!

En voor nu... Ja ik heb weer een lekker bakje koffie, wasmachine draait, boodschapjes zijn gedaan door de oudste. Ik ben een gezegend mens met zo'n gezin.
Slaap lekker snaveltjes toe en op naar de laatste dag 😴


DAG 5

Aan alles komt een eind.. zo ook aan de KreaDoe 2018.
Vanmorgen voor de laatste keer verzameld bij de Mac Donald met een lekkere bak cappuccino.
Even wachten tot we compleet waren en daar konden we weer gaan, vandaag zonder vertraging of wat dan ook naar Utrecht, dat was ook wel een keer lekker: geen files.
En toen om 10 uur brulde er uit de speakers het geweldige KreaDoe lied "de KreaDoe" was weer geopend.

Al gauw kwamen de eerste mensen de stand in en we gingen weer vol enthousiasme aan de slag.
Dat is ook niet zo moeilijk met al die leuke mensen. Vandaag ook veel bekende mensen gezien dat is altijd leuk. 
En zeker als je eigen dochter en bonusdochter en mama er dan ook zijn om even te knuffelen en een energieknuffel te geven zoals Sab gister al tegen me zei ❤️❤️

Niet veel later kwam manlief ook de beurs al oplopen dus bijna gezinnetje compleet. De dag vloog weer voorbij en om 5 uur kwam dan ook de stem door de speakers: "KreaDoe 2018 is ten einde".
Het afbreken kon beginnen en Patrick had de vrachtwagen inmiddels heel dicht
bij geparkeerd, hoe die dat toch altijd weer voor elkaar krijgt, zijn acties zijn geweldig en we hebben er elke keer weer profijt van 😂
Ik moet bekennen, we zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld dus een ieder weet wat die moet doen, maar wat er dit jaar gebeurde.. ik weet het niet, maar om 17.43u zat ik in de auto bij Ron en Ruud en appte ik naar Róbin dat ze al over een half uurtje richting Pijnacker kon rijden want we waren namelijk al bepakt en bezakt onderweg naar de winkel. Was echt een record en we liepen als eerste de beurs uit.
Bij de winkel weer hetzelfde: het uitladen liep als een trein, vrachtwagen was zo leeg dus die kon weer terug naar Borent. Terwijl dat gebeurde werd de laatste gezamenlijke maaltijd besteld.

Het was weer een hele toffe week!
En voor nu oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker 😘
Ps: morgen lekker aardappeltjes met groenten eten, een lekker prakkie 😍


Geen opmerkingen:

Een reactie posten